10 novembris 2008

Brauc! Deg zaļais!


Gaisma ir iedegusi zaļo gaismu un ir ļoti atvērta šobrīd. Nezinu kam īsti, bet tā iespējams varētu būt rozā briļļu sajūta. Žēl, ka tā nāk komplektā ar vēl kādu, kas tās brilles uzliek. Varētu iztikt bez tā kāda un dabūt to sajūtu pa "blatu". Vēl to varētu mēģināt salīdzināt ar pavasara sajūtu. Bet tā kā gan dabā, gan sabiedrībā šie procesi ir pilnīgi pretēji, tad Gaismas zaļajai gaismai tajā pašā krustojumā pretī spīd sarkanā gaisma.


Turpinot par Gaismu un gaismām.. Man šodien pajautāja kāda gaisma spīd no Gaismas un es visai ambiciozi atbildēju, ka ārkārtīgi spoža gaisma un ka saule salīdzinājumā ar to ir nieks. Tas izklausās tieši pēc manis, man šķiet. Ne? :D


Vēl Gaismai šodien prātā drusku sēdēja jauko cilvēku jaukie vakari. Bišķiņ baisi kļuva. :)


Turpretī visi citi jaukie cilvēki šodien nebija jēdzienam "jauki" pat tuvumā, nezināmu iemeslu dēļ. Tas man nepatīk, ja runājam patīk/nepatīk kategorijās. Un, ja ņem kategoriju "nepatīk", tad labāk netuvoties tam, kas nepatīk. Citādi, ja aizmirstas, tad dzirdamas vien rejas aiz vārtiņiem uz kuriem uzrakstīts: "Uzmanību! Nikns suns!".


Kopumā pašlaik skan mažorīgas melodijas. Minoru nav. Ja nu vienīgi pagājušās nakts sapnis, kas ir tiešs pierādījums nedaudz iepuvušai Gaismas psihei.

Nav komentāru: