12 marts 2008

Nekā kreatīva - ieraksts nr 2.







Kur pie velna palika diena??? Es māju pametu uz stundu, kuru izlietoju, apmeklējot medicīnisku iestādi un pa fikso neviena nemanīta uz 5 min biju arī mācību iestādē. A ko es darīju pārējā dienas daļā? Nu jā, jā, labi! Es lasīju Henrika Ibsena daiļrades augsto virsotni - "Brands". Un tikko attapos sarāvusies čokurā savā gultā, bet aiz loga jau lielā tumsa. Brands krītot arā no gultas bija to darījis pēc Mērfija jebšu sviestmaizes likuma, ieburzot ĀVĢ piederošās grāmatas vairākas lappuses.

Rezultāti:



  • Izlasītas tikai 83 lpp. (aptuveni tik pat vēl priekšā)
  • Pārgulēšanās
  • Būtībā diena, kuru esmu veltījusi sev :)

Secinājumi:

  • Man tomēr Ibsens ar savām realistiskajām lugām laikam neimponē. Un manā kontā ir 2 tādas by the way!

  • Lai gan diena pavadīta mājās un aiz loga ir pelēks, mana diena bija krāsaina. No tā izriet tas, ka savu dienu krāsojam ne tik daudz darbiem, bet krāsiņām, kas nāk no pašu dziļās vai ne tik dziļās būtības.

Priekšlikumi:
  • Kad nākošreiz paliec mājās visu dienu, lai paveiktu kādu darbu, skaties, ka lielu dienas daļu nenoguli. Ieņem kofeīna devu! Jā! Man sanesa! :D
  • Nekad nejautā - "Kur pie velna palika diena?" Tu pats diezgan labi to zini. Manā uztverē ir tikai 2 atbildes - 1. Cītīgi strādāji. 2. Cītīgi slinkoji. Uzminiet nu, kuru es šodien izvēlos? :D

3 komentāri:

Dulza teica...

es gan biju vē ģē sienās šodien, bet tik un tā vaicāju, kur palika mana diena. :D

Gaisma teica...

Bet atbildes pēc manas teorijas ir divas! Kuru izvēlies Tu? Man kaut kā liekas, ka to pašu, kuru es! ;)Un Tava diena ir smuki iegrāmatota ē klasē!

Dulza teica...

nuu es tai slinkošanas nodarbei esmu tīri labi padevusies. :D
Bet ar "brandu" man nebūs jāpārlaiž nakts. :)