06 februāris 2009

Ieraksts-parastais

Trīs dienas Gaisma ir sastopama konstantā agregātstāvoklī - sasalusi un miegaina. Pieņemu, ka pie vainas ir debesu krāsa vai arī izlietnes un krāni.

Runājot par šizosapņiem #3 un #4, aizvakar bija tāds dikti pamācošs. Proti, es nokrāpu sapnī savu vīrieti ar diviem citiem, bet pēc tam gāju pārbaudīt, vai neesmu tapusi grūta.

Savukārt pagāšnakt staigāju pa kādu Rīgas nomali. Tur koka ēkas pirmajā stāvā bija veikaliņš. Tā izkārtne vēstīja - "Lietoti apģērbi un citas preces". Iegāju iekšā un tur viss kā parastā dzīvoklī. Stāv divas sievietes un saka, lai es droši izstaigāju dzīvokli un izvēlos preces. Staigāju pa istabām, virināju skapjus un snaikstījos gar plauktiem. Tur bija atrodama vairāku cilvēku iedzīve. Ieskaitot krūzītes, šķīvīšus, apģērbu un prezervatīvus. Vienā no istabām uz sienas ar krāsu bija rakstīts:"Maša (vai kāds cits krievu sievietes vārds, īsti neatminos), tev nekas neizdosies! Mēs vēl būsim atpakaļ un Tevi padzīsim no mūsu dzīvokļa!" Tajā brīdī es sapratu, ka grasos pirkt kāda cita cilvēka dzīvi. Aizgāju.

A šodien piektā diena nedēļā. Nemiers dīda maķenīt.

Nav komentāru: